Skip to main content

DO-MA A/S blev oprettet i 1972 i Skive og begyndte sin udlejningsvirksomhed i 1982.
I dag har DO-MA A/S afdelinger i Skive og Holstebro.

I kraft af DO-MA A/S´s geografiske placering er vi i stand til hurtigt og effektivt at yde god service i Midt- og Vestjylland samt i resten af landet. Vi leverer professionelt håndværks- og byggemateriel og skurvogne over alt i Danmark

DO-MA A/S har håndværkerbutikker i Skive og Holstebro, hvor både professionelle håndværkere og private kunder er velkomne. Vore butikker fører et bredt udvalg af kvalitetsværktøj, arbejdsfodtøj og beklædning til gode konkurrencedygtige priser.

Personalet hos DO-MA A/S har igennem mange år ydet den bedste service bygget på “know how” og mange års erfaring i branchen.

Alle priser vises ekskl. og inkl. moms – der tages forbehold for trykfejl.

Hos DO-MA A/S finder du udlejning bl.a. af bomliftetrailerlifteteleskoplæssereminigravereminilæssere, håndværktøj, havemaskiner, trailere og meget andet materiel.
Vi sælger og udlejer professionelt håndværks- og byggemateriel ud til håndværkere og private.

Vi udlejer pavilloner og skurvogne i hele landet, uanset om det er kontor- og beboelsesmoduler, toilet-, spise- eller sanitetsvogne. Nedenfor ses en timelapse film af et håndværker hotel, som vi har hjulpet en kunde med at indkøbe og opbygge. Håndværker hotellet er bestående af moduler, indeholdende 32 sovepladser, fordelt på 8 lejligheder. Du kan også finde en anden kortfilm af opbygningen af håndværker hotellet. Som nævnt har vi også et stort udvalg af grave og læsse maskiner samt mange forskellige typer lifte, herunder TrailerlifteSakselifteBomlifte og Teleskoplæssere.

Vi tilbyder alsidige løsninger til både håndværkere og private kunder i bl.a. Skive, Holstebro, Herning og Viborg omegn.
Hos DO-MA A/S kan du leje og købe håndværktøj og materiel som passer dine behov.

Desuden kan du hos DO-MA A/S får logotryk på dit arbejdstøj, når du bestiller beklædning i en af vores håndværkerbutikker.

Vi har også en bore- og skæreafdeling, hvor vi udfører boring og skæring i beton. Vi kan bore og skære i de fleste materialer, f.eks. betonelementer, betonvægge, sokler, asfalt og mursten. Har du brug for hulboring, betonskæring – alle former for diamantboring og skæring giv os et ring og få et uforpligtende tilbud! Kontaktperson på diamantboring er Lars Møller Tlf. 26 73 84 01

Hos DO-MA A/S vægter vi kvalitet og service højt. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor deres arbejdsområder og er altid klar til at hjælpe.
Så har du et konkret projekt er du velkommen til at kigge forbi eller ringe til os på tlf. Skive 97 52 84 00 tlf. Holstebro 97 41 29 00 så hjælper vi gerne med, at finde de maskiner der kan lette dit arbejde bedst muligt.

DO-MA A/S udlejer pavilloner og skurvogne til hele landet

Skal byggepladsen i gang, har vi alt i spise – sanitets, toilet og mødevogne, samt materiale containere til opbevaring.

Vores sortiment i modulenheder benyttes til mange opgaver bl.a. institutioner, klasselokaler, kontorer og privat beboelse.
Fleksibiliteten i modulerne gør at vi kan servicere alle behov med hensyn til størrelse.

Vi leverer enheder med egen lastbil, og hjælper gerne med løsninger til tilslutning af vogne.

Kontakt gerne Lars Møller Tlf. 26738401 for løsningsforslag eller uforpligtende tilbud.

Vi servicerer hele Danmark!