Håndværkerbutikkerne

I DO-MA’s håndværkerbutikker kan du lynhurtigt og nemt få de rigtige varer i hånden. Vi fører et bredt udvalg af bl.a. kvalitetsværktøj, arbejdstøj og fodtøj til gode konkurrencedygtige priser, og du kan altid få en snak med en erfaren fagmand.

Vi har et bredt udvalg af håndværktøj og redskaber til både professionelle håndværkere og private kunde. Vi forhandler mange forskellige varekategorier indenfor håndværks- og byggebranchen.
Hos DO-MA udlejer vi også mere end 125 forskellige slags professionelle håndværktøj, Entreprenør materiel og Hus og Have materiel – vi har helt sikkert noget som passer dine behov.

Du finder kompetente og dygtige fagmænd i vores butikker, som kan rådgive og vejlede dig i vores store udvalg af håndværktøj og beklædning. Vores fagmænd hjælper dig gerne med, at finde netop de varer og maskiner du har brug for, til dit fremtidige projekt.

Hos DO-MA ønsker vi at være den bedste samarbejdspartner for dig, uanset om du er professionel håndværker eller privat kunde. Vi vægter god service og gode konkurrencedygtige priser højt. Kig ned i vores håndværkerbutikker og få den rådgivning du har brug for til dit projekt.

Vi forhandler bl.a. håndværktøj og beklædning fra HiKOKIESKIMOMONTOLITHKSDKMASCOT og JALAS