Diamantboring og hulboring

Vi udfører diamantboring over hele landet!

Ved diamantboring og skæring hos DO-MA A/S Materieludlejning rådes der over de mest moderne og avancerede værktøjer og maskiner på markedet. Vi kan borer og skærer igennem de fleste materialer som f.eks. betonelementer, betonvægge, sokler, asfalt og mange flere. Vi kan hjælpe med at udføre hulboring til netop din opgave f.eks. et hul til en nye branddør, hulboring til en ny trappe eller boring til gennemførelse af rør, dette er bare nogle af de muligheder, hvor hulboring og skæring er den typisk bedste løsning.

DO-MA A/S Materieludlejning har gennem årene høstet masser af erfaring med hulboring og skæring, en erfaring som kommer vore kunder til gode, når et arbejde skal udføres så effektivt og rationelt som muligt.

DO-MA A/S Materieludlejning kan udføre mangeartede opgaver indenfor diamantboring, hulboring, og skæring i beton, mursten, leca og andre hårde såvel som bløde materialer.

DO-MA tilbyder diamantboring, betonboring og skæring i beton i og omkring Skive, Holstebro, Herning, Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Viborg men vi udfører gerne opgaver i resten af Danmark.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til gode konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte Lars Møller Tlf. 26738401 for et uforpligtende tilbud på diamantboring.

boring i kloakrør
nedskæring af betonmure
rørgennemføringer
udskæring af vinduer
udskæring af etageadskillelser
asfalt
betondæk
betonelementer
betonvægge

flisevægge